Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Korte cursus voor assistent-scheidsrechters

Geplaatst op: 14 oktober 2016

Op 1 november zal Thijs Rozeboom, oud- grensrechter betaald voetbal, op uitnodiging van Sportclub Genemuiden een korte cursus voor assistent-scheidsrechters verzorgen.

Tijdens de info-avond op 1 november geeft Thijs Rozeboom uitleg over de spelregels, waarbij de theorie ondersteund wordt door videobeelden. Kenmerkend voor de cursusavonden met Thijs is de interactie met de deelnemers. Er is veel ruimte voor praktijkvoorbeelden, het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen.

Deze avond start om 19.30 uur op Sportpark De Wetering en is geschikt voor iedereen: jong of oud,  nieuweling of ervaren grensrechter. Ook ouders, begeleiders of andere geïnteresseerden van verenigingen uit omliggende plaatsen zijn van harte welkom.

Belangstellenden kunnen zich voor vrijdag 28 oktober aanmelden via e-mail marion_verkruijsse@hotmail.com.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500