Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harpe Davids bij Hervormingsconcert

Geplaatst op: 15 oktober 2016

Mannenkoor Harpe Davids uit Genemuiden en Jeugdkoor Kinderklanken uit Nunspeet geven op 29 oktober vanaf 19.30 uur een luisterrijk Hervormingsconcert in de Burgwalkerk te Kampen. Van het mannenkoor Harpe Davids is de muzikale leiding in handen van Minne Veldman. De ruim 100 jonge leden van Jeugdkoor Kinderklanken staan onder de enthousiaste leiding van Hanneke van Tol- Jansen.
Beide koren zullen deze avond een prachtig repertoire ten gehore brengen. Medewerking wordt verleend door de musici, Harm Beens en Jan Koster op het orgel, Henk- Jan Pap, piano,  Corrie Wielink, viool en Henrieke Wielink bespeelt de dwarsfluit.
Het wordt een avond met een gevarieerd programma van (samen)zang en verschillende intermezzo’s.
De toegang is gratis. Er zal een collecte worden gehouden t.b.v. Stichting Hudson Tayler.
Een avond voor het hele gezin! Jong en oud zijn van harte welkom!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500