Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Succes voor Kanis en Evi Flier

Geplaatst op: 16 oktober 2016

Afgelopen weekend reisden leden van de Zwartewaterruiters af naar wedstrijden in Wapenveld, Balkbrug en Wezep. Lisanne Kanis wist twee maal een eerste en twee maal een tweede prijs te bemachtigen. Ook  Briëtt Breman en Giovanna Slurink gingen met prijzen naar huis. Evi Flier boekte succes tijdens haar eerste kabouterbixie in Wezep.

Tijdens een dressuurwedstrijd in Wapenveld ging Briëtt Breman in de klasse L1 categorie C/D/E van start met haar pony Goldenboy. De combinatie zette twee goede proeven neer en kreeg hier 182 punten voor. Met dit resultaat won zij in de tweede proef de tweede prijs. Lisanne Kanis en haar pony Leuns Veld’s Yrian zijn erg goed op dreef en liet dit in Wapenveld ook weer zien. De combinatie reed twee uitstekende proeven in de klasse L2 categorie C/D/E en de jury beloonde haar met mooie scores van 202,5 en 200,5 punt. Met dit resultaat liet zij de concurrentie achter haar en won twee maal de eerste prijs. Lisanne Kanis is ook met haar pony Elavsca erg succesvol. In de gecombineerde klasse M1/M2 reed zij twee goede proeven en de jury gaf haar 201 en 194 punten. Met dit resultaat legde zij twee maal beslag op de tweede prijs.

Giovanna Slurink reisde met haar paard Dievittorio af naar een dressuurwedstrijd in Balkbrug. In de gecombineerde klasse M1/M2 zette zij een goede proef neer en won met 194,5 punt de vierde prijs.

Evi Flier reisde afgelopen weekend af naar een kabouterbixie in Wezep. Deze bixiewedstrijd was speciaal georganiseerd voor kinderen van 4 tot 6 jaar. De vierjarige Evi Flier en haar mooie schimmelpony Plien waren hier erg succesvol. In de dressuur kreeg zij namelijk een score van 39 punten waar een maximaal van 40 punten behaald kon worden. Hiermee won de combinatie erg leuke prijzen zoals een ketting en een ring, knipjes en een zakje snoep. ’s Middags werd er nog een springwedstrijd verreden en ook mochten alle kinderen mee doen aan een versierwedstrijd voor de echte bixiewedstrijd. Deze werd later op de dag verreden. Een erg leuke ervaring voor de toekomstige talenten!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500