Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bond tegen Vloeken weer op Biestemerk

Geplaatst op: 17 oktober 2016

De werkgroep Genemuiden van de Bond tegen Vloeken stond jarenlang met een verkooptafel op de Biestemerk. De afgelopen keren was dat niet het geval, maar daar komt deze keer verandering in: na een periode van afwezigheid is de Bond tegen Vloeken is weer terug op de Biestemerk.

Bij de verkooptafel in ’t Olde Staduus zijn gewilde producten aan te schaffen zoals zelfgemaakte advocaat en kwaliteitsworst van de Echte Slager. De opbrengst komt ten goede aan het werk van de Bond tegen Vloeken. “Kom dus gezellig een kijkje nemen in ’t Olde Staduus en koop met een goed gevoel kwaliteitsproducten – daarmee maakt u niet alleen u zelf en uw gezin of anderen blij, maar steunt u tegelijkertijd het werk van de Bond voor respectvol taalgebruik”, laat de werkgroep weten.

 

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500