Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

VWC Kampen gaat verbouwen

Geplaatst op: 17 oktober 2016

VWC Group in Kampen wordt deels verbouwd! In de winkel komt een 90m2 groot Telecombinatie Business Center. Vanuit dit nieuwe Business Center zal VWC zich op het MKB en ZZP’ers gaan richten met mobiele telefonie, vaste telefonie, internet en clouddiensten en apparatuur! VWC levert de producten en diensten al langere tijd maar met de komst van het Telecombinatie Business Center zal dit ook een duidelijk gezicht naar buiten krijgen.

Onder de naam Telecombinatie Business center VWC Kampen zal VWC op 3 november officieel de shop-in-shop openen. We gaan nog meer zakelijke diensten aanbieden zodat we echt voor alles op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, ICT, internet en clouddiensten een passend aanbod kunnen doen, aldus directeur Erik van Wendel.”  Het aanbod wordt hiermee nog completer. Ideaal voor de bedrijfsmatige klant, want VWC Group biedt alle grote netwerken en leveranciers waardoor VWC de klanten van onafhankelijk advies zal voorzien.

Bovendien krijgen we in ons nieuwe business center veel meer ruimte voor het ontvangen van klanten en het live demonstreren van de nieuwste producten en oplossingen. Uiteraard hebben we alles op het gebied van vaste en mobiele telefonie en bieden we nog steeds de diensten aan die u gewend bent van VWC. U kunt elk product en oplossing eerst uitgebreid bekijken en uitproberen, voordat u uw keuze maakt. Experience, noemen wij dat!

VWC Kampen geeft ook onderdak aan de formules Quantore, Digitotaal, Telecombinatie voor particulieren en PostNL Businesspoint, verder hebben we een showroom voor kantoormeubilair.

VWC Group heeft vestigingen in Genemuiden en Kampen, en heeft bijna 40 medewerkers in dienst.
Erik van Wendel besluit zijn verhaal met: “Door de samenwerking met Telecombinatie onderscheiden we ons met provideronafhankelijk advies en kunnen hierdoor superinteressante voordelen bieden voor de zakelijke markt.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500