Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Roofviswedstrijd voor de jeugd

Geplaatst op: 24 oktober 2016

De Hengelsportvereniging houdt zaterdagmiddag een dropshot roofviswedstrijd in de binnenhaven. De wedstrijd is van 13.30 tot 15.00 uur. Er zijn geen vaste stekken. Vissen kan alleen met werphengels. Wie geen exemplaar heeft, kan er een lenen van de visvereniging. Dit moet bij de opgave worden vermeld.

Er zijn twee klassen: van 6 tot en met 9 jaar en van 10 tot en met 13 jaar. Zelfstandig vissen is verplicht. Alleen shads, maden en wormen zijn toegestaan. Deelnemers moeten een emmertje of visbox meenemen.

Prijsuitreiking is in de kantine van de IJsbaan daar krijgen alle deelnemertjes als prijs een warme verrassing. Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs: een serie snoekpluggen. Ook zijn er kleinere roofvisprijsjes.

Opgeven met vermelding leeftijd via de mail hsvhetzwartewater@gmail.com tot Vrijdag 28 okt 22.00 uur.

Inlichtingen bij jeugd coördinator Paul van der Ploeg 0639080261

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500