Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twents Plat naar Zwartsluis

Geplaatst op: 24 oktober 2016

Het nieuw theaterseizoen is alweer in volle gang. Dat geldt ook voor het populaire humorgezelschap Twente Plat, dat al sinds begin oktober weer in volle vaart langs zalen en theaters in Oost- Nederland trekt. En er is goed nieuws voor de inwoners van Zwartsluis en omgeving, want op vrijdag 4 november komt deze heerlijke humorgroep met een daverende voorstelling naar de Sluuspoort. Twente Plat staat garant voor een oergezellig en onvergetelijk avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen.  De gloednieuwe voorstelling van het gezelschap is dan ook een regelrechte aanrader.

Twente Plat heeft een grote naam op te houden, als het om de streekhumor gaat. Al vanaf eind jaren `70 van de vorige eeuw is de groep een begrip bij de liefhebbers van de humor in dialect.  Het optreden in Zwartsluis is onderdeel van alweer het 39ste tourneeseizoen van deze Twentse komieken. In een avondvullend programma zet de groep  het publiek een voorstelling voor, waar het goed toeven is. Heerlijke conferences, knotsgekke sketches en prachtige liedjes zijn de ingrediënten voor een avondje onvervalst amusement. Hendurk & Geessie, Mans en Mina en Aaltje & Trijntje: alle succesvolle typetjes van de voorbije jaren passeren ook dit keer de revue. Hun nieuwste avonturen en belevenissen zijn zo mogelijk nog komischer dan ooit te voren. De groep verstaat de kunst om het publiek mee te voeren in hun eigen wereld: die van het dorpje “Brook”, waar de saamhorigheid en gemeenschapszins nog spreekwoordelijk zijn. Twente Plat brengt die heerlijke ouderwetse Twentse humor en het is dan ook lekker en veel lachen bij deze dolkomische voorstelling

Vrijdag 4 november komt de groep naar Sluuspoort in Zwartsluis. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. De entreekaarten kosten slechts  € 12,50 per persoon en zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar bij Sluuspoort, Handelskade25, Zwartsluis, telefoon 038 3866555. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met de reserveerlijn, nummer 074 3841718 en Uw kaarten liggen op de avond zelf vanaf 1 uur voor aanvang voor U klaar aan de kassa. Twente Plat op tournee is een heerlijk avondje uit, dat U absoluut niet mag missen. Tot ziens op 4 november a.s.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500