Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Echtpaar Van Ommeren zestig jaar getrouwd

Geplaatst op: 25 oktober 2016

Op 25 oktober 1956 traden Frank van Ommeren en Johanna van den Top in het huwelijk in de gemeente Ede. Burgemeester Bilder feliciteert het echtpaar, exact 60 jaar later, in hun woning aan de Randweg in Hasselt met hun diamanten huwelijksjubileum.

De 87-jarige Frank groeide op in Barneveld en zijn drie jaar jongere echtgenote Hanny bracht haar jeugd door in Lunteren. Beide werkten voor hun huwelijk op de boerderij van hun ouders. Zij leerden elkaar leren kennen via vrienden en “het was liefde op het eerste gezicht’, vertelt Hanny. Het gezin van Ommeren telt 5 kinderen, 16 kleinkinderen en 12 achterkleinkinderen.

Na een aantal jaren een boerderij gepacht te hebben in Rhenen kwamen Frank en Hanny in 1962 in Hasselt wonen. Jarenlang woonde het gezin Van Ommeren op de boerderij “De Riete” in Cellemuiden en later runden ze een boerenbedrijf aan de Groene Steeg. In 1990 vestigden zij zich aan de Randweg in Hasselt.

Frank is altijd lid geweest van een zangvereniging en heeft op twee koren gezeten. Zijn hobby’s zijn orgelspelen en muziek. Hanny geniet ervan om te werken in haar tuin en groentetuin en ze mag graag handwerken. Samen gaan ze nog regelmatig op pad naar familie en vrienden op de Veluwe. Vanwege het werk op de boerderij was er vroeger weinig tijd voor vakantie. Ze genieten dan ook enorm van het feit dat zij nu jaarlijks beurtelings met één van de kinderen mee op vakantie gaan.

Frank en Hanny zijn dankbaar voor hun gezondheid en vieren hun huwelijksjubileum in familiekring.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500