Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

VH plaatst door het hele land dakkapellen

Geplaatst op: 25 oktober 2016

VH Deuren en Dakkapellen zit sinds anderhalf jaar aan de Klaas Fuitestraat. En die plek dichtbij de supermarkten van Genemuiden is perfect, zegt eigenaar Robert van Hattem. “Het gebeurt vaak dat mensen na het boodschappen even bij ons binnenkijken. Bovendien hebben we hier volop de ruimte”, aldus de ondernemer.

Al is die ruimte een relatief begrip, want VH Deuren en Dakkappellen heeft het druk, zo is te zien aan de reeks dakkapellen die voor het bedrijf liggen. Klaar voor de klanten. “Die zitten door het hele land. Deze week zitten we bijvoorbeeld in Kampen, Zwolle en Dronten, maar ook in Katwijk, Leeuwarden en Rotterdam. Wij besteden veel aandacht aan internet en dat betaalt zich uit. En we leveren kwaliteit en lossen eventuele problemen snel op. Daardoor staat er geen enkele negatieve reactie over ons op internet”, vertelt Van Hattem.

Service en een optimale dienstverlening staan kortom voorop. Mede daardoor heeft hij een mooi bedrijf opgebouwd. “Mijn achtergrond is scheepstimmerman. In 2004 ben ik als ZZP’er verder gegaan in die branche, maar al vrij snel kwamen daar deuren bij. Ik kocht een grote partij op en verkocht die via internet. Daaruit is www.deurendump.nl ontstaan. Toen de crisis in 2008 uitbrak, zocht ik een extra product erbij.”

En dat werden dakkapellen. In crisistijd stelden veel mensen een verhuizing uit en richtten ze zich op verbouw en uitbouw van woningen. Nog steeds is de vraag naar dakkapellen echter groot. “Voor een relatief kleine investering heb je een slaapkamer of andere ruimte extra. Je vergroot bovendien de waarde van je woning. En dakkapellen zijn eigenlijk altijd wel mogelijk. Veel mensen vinden dakkapellen daarom interessant.”

De kwaliteit van VH is ondertussen in heel het land bekend. Van Hattem en zijn zeven medewerkers zitten veel bij de weg kortom. “We hebben een mooi team bij elkaar. Veel jonge vakmensen die zich specialiseren in deze branche. En op deze plek zitten we heel goed. Mensen kunnen altijd bij ons binnenlopen om ons grote assortiment binnendeuren te bekijken of om vrijblijvend de mogelijkheden van een dakkapel te bespreken.”

Voor meer informatie zie www.vhdakkapellen.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500