Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Goed gevoel’ bij opening Keukencentrum

Geplaatst op: 27 oktober 2016

Foto's Pieter Polman

“Een goed gevoel…”, zegt Lamco de Vries bij de opening van Keukencentrum De Vries en Sani4All aan de Kamperzeedijk. Tweehonderd genodigden bekijken donderdag de nieuwe zaak op de plek waar hij eerder al meer dan twee decennia werkte. “Je wilt natuurlijk altijd opengaan met een 10, maar ik denk dat we zeker al op 8,5 zitten…”, zegt de eigenaar als hij rondkijkt.

Zo’n blik zorgde een paar maanden geleden nog voor een heel ander gevoel. Toen was nog absoluut niet zichtbaar dat de huidige aanblik mogelijk zou zijn. De leegstand is vervangen door een mooie collectie sanitair en keukens. “En het is prachtig dat we al een aantal keukens hebben verkocht. Allemaal mensen die ons nog van vroeger kennen. Dat geeft heel veel vertrouwen”, aldus De Vries, die het ook mooi vindt dat de bedrijvigheid terug is aan de Kamperzeedijk.

Zijn zoontje Matthijs mocht het nieuwe pand openen. Daarna was het tijd voor de genodigden om de zaak te bekijken. Vanaf morgen is iedereen welkom van 09.00 tot 17.00 uur. Op maandag gesloten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500