Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Presentatiegids Sportclub beste van Nederland

Geplaatst op: 29 oktober 2016

De presentatiegids van Sportclub Genemuiden heeft de Gulden Gids Award gewonnen. Ieder jaar organiseert de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) de verkiezing voor de mooiste presentatiegids. Clubs worden uitgenodigd hun presentatiegidsen in te sturen en zo mee te dingen naar deze onderscheiding.

Tijdens de najaarsvergadering op zaterdag 29 oktober is de winnaar bekend gemaakt. Namens SC Genemuiden nam Helmich Lubbers in het Brabantse Nuland de hierbij behorende prijs in ontvangst. Hij geeft aan zeer verheugd te zijn over deze uitverkiezing. “Nadat wij vorig jaar de 3e prijs in de wacht sleepten, is het de tweede keer dat Sportclub met de hoogste eer is gaan strijken. Ook in 2007 was dit het geval.  De gids is een mooi middel om ons te presenteren bij zowel onze eigen leden als bij de buitenwereld. Maar voor het samenstellen van een mooie en boeiende presentatiegids is meer nodig dan een opsomming van feitjes. Verhalen uit de praktijk, ondersteund door mooie foto’s en achtergrondinformatie zorgen voor een leesbaar naslagwerk. Veel dank zijn wij verschuldigd aan Comceptum, die ons al enkele jaren een inspirerend ontwerp weet voor te leggen en de redactieleden en medewerkers die vervolgens dit concept uitwerken en vullen”.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500