Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub verliest ongeslagen status

Geplaatst op: 29 oktober 2016

Sportclub Genemuiden is zaterdagmiddag tegen CSV Apeldoorn de ongeslagen status kwijtgeraakt. Dankzij de 2-1 nederlaag zakte de ploeg van Jan van Raalte bovendien van de tweede naar de zesde plek op de ranglijst.

Genemuiden miste in Apeldoorn onder meer Flier, Rotman en Menting. Frank Kuurman moest daardoor weer de linksbackpositie innemen. Voor rust ging de wedstrijd redelijk gelijk op, maar was CSV effectiever. In de 20e en 22e minuut scoorden Van Schooten en Krijns. Daarna moest Genemuiden alles in het werk stellen om de tussenstand niet erger te maken.

Na de thee kwam Genemuiden terug in de wedstrijd. Een mooie volley van Kavak was de eerste waarschuwing en even later, 63e minuut, maakte Jacco Riemens de 2-1. Van der Molen was vijf minuten later dichtbij de gelijkmaker en ook Kavak kwam nog een keer gevaarlijk door. In de slotfase moest Henniphof echter ook een paar keer de beslissing voorkomen. Uiteindelijk was het te weinig voor een gelijkspel.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500