Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Herfstfeest bij SKZ

Geplaatst op: 30 oktober 2016

De deuren van de SKZ locatie in Genemuiden stonden zaterdag open voor het Herfstfeest. Ouders, grootouders en vooral natuurlijk de kinderen die van deze opvanglocatie gebruik maken kwamen gezellig aanwaaien. In elke groep was iets leuks te doen.

Zo konden kinderen sjoelen met kastanjes en dennenappelwerpen in de Pinogroep en knutselen in de ruimte van BSO Koekiemonster en peuterspeelgroep ’t Startblok. In de Ieniemieniegroep kon even een kleurplaat maken terwijl gewacht werd op een plekje bij de stylingafdeling. Geschminkt worden, nagels lakken of je haar in een hippe herfstcoupe laten stylen kon namelijk hier! In de ruimte van de christelijke kinderopvang Kleine Ark stonden de pannenkoeken klaar. Ouders en kinderen schoven gezellig aan en namen even de tijd om bij te kletsen. In de voorzaal van d’ Overtoom  stond ook nog een springkussen. Deze ruimte mogen we gebruiken om met de kinderen te sporten, maar vanmorgen ging dat sporten helemaal vanzelf!

Wekijken terug op een gezellig, sfeervol HERFSTFEEST. Wilt u meer informatie over Kinderdagverblijf de Kwaekerties of peuterspeelgroep ’t Startblok? Kijk dan eens op onze site voor de contactgegevens www.kdc-zwartewaterland.nl . U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken om even te komen kijken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500