Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

15.000 euro voor Sampark bij elkaar geslagen

Geplaatst op: 1 november 2016

Stichting Sampark organiseerde donderdag 27 oktober jongstleden de zevende editie van het Sampark golftoernooi. Golfbaan Het Rijk van Nunspeet was ook dit jaar gastheer voor dit jaarlijkse benefiet evenement van de stichting. Op deze aangename herfstdag lieten bijna 120 golfers hun golfvaardigheden zien, wat goed was voor liefst 15.000 euro. Een fantastisch bedrag dat ten goede komt aan de nieuwbouw van een school in Khukri, India.

Het Rijk van Nunspeet
Veel ondernemers uit Zwolle en omgeving meldden zich aan voor het golftoernooi van Sampark. Een gemoedelijk toernooi dat in de laatste jaren is uitgegroeid tot een netwerkevenement, waar sport en zaken worden gecombineerd. Mede door de goede opkomst is het ook in 2016 een succesvolle editie gebleken. Er waren clinics voor beginners, een Masterclass voor gevorderden en een wedstrijd op de grote baan voor deelnemers met een golfvaardigheidsbewijs.

Nieuwbouwproject
Zoals bij elk evenement dat Sampark organiseert, gaat de opbrengst naar de projecten van de stichting in India. Momenteel is zij actief met een nieuwbouwproject van de basisschool in Khukri, om ook daar het onderwijs naar een hoger niveau te brengen. Het bedrag van 15.000 euro komt ten goede aan de bouw van deze school.

Stichting Sampark
Sampark is een onafhankelijke stichting en initiatief van Venture Group. Sampark zet zich in voor kansarme kinderen en jongvolwassenen in India en probeert hen een betere toekomst te bieden. Dit doet zij door middel van het aanbieden van beroepsopleidingen in de sloppenwijken van New Delhi en het sponsoren van vier scholen op het platteland.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500