Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Instuif van Sportmix

Geplaatst op: 1 november 2016

Op woensdag 16 november tussen 14:30 en 15:15 organiseert SportMix een instuifmiddag in d’ Overtoom. Deze middag is voor kinderen tussen ± 6 en 15 jaar die geen aansluiting kunnen vinden bij een reguliere sportvereniging om diverse redenen, maar het wel leuk vinden om samen met andere kinderen aan sport en spel te doen. Zo kunnen ze kennis komen maken en vrijblijvend meedoen aan verschillende activiteiten.  Deze woensdagmiddag staat er een spellencircuit op het programma waarbij punten gescoord kunnen worden. Ga jij met de meeste punten naar huis?! Neem voor meer informatie contact op met Esther Fuite via esther@fytac.nl of 06-13328737.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500