Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sinterklaas op 19 november naar Genemuiden

Geplaatst op: 3 november 2016

Sinterklaas komt dit jaar op 19 november naar Genemuiden. Rond 14.00 uur wordt de Goedheiligman verwacht in de binnenhaven. Via de bordesscène gaat de kindervriend traditiegetrouw naar d’ Overtoom. Daar begint om 15.15 uur een programma voor ouders en kinderen. Vanaf 16.45 uur gaan Sinterklaas en pieten koeken uitdelen in De Meente. De pieten hebben volgens de organisatie de ‘originele kleur’.

De route van Sinterklaas gaat dit jaar vanaf het Havenplein naar de Simondsstraat. Dan rechtsaf naar Jan v. Arkelstraat, links Dorus Rijkerstraat, eind vd weg links door de Stuivenberg, rechts naar de Grutto en dan naar de Overtoom.

Sinterklaas heeft ook een brief gestuurd:

Lieve vriendjes en vriendinnetjes,

 

Op zaterdag 19 november kom ik samen met mijn Pieten weer gezellig met de Vijf Gebroeders aan in de haven van Genemuiden. Wij hebben er veel zin in om jullie weer te zien! De Pieten en ik zijn nu nog druk bezig met de cadeautjes, gedichten en nog veel meer leuke dingen. Zaterdagmiddag om 14.00 uur hoop ik jullie te zien bij de haven en op het Havenplein. Dan hoor ik jullie in de verte hopelijk al zingen: ‘Zie ginds komt de stoomboot’! en alle andere mooie Sinterklaasliedjes.

Mijn Pieten hebben sinds kort een nieuwe hobby: koekjes en cakejes bakken! Als dat maar goed gaat…

 

Vanaf 15.15 uur zaterdagmiddag gaan we samen met de Pieten wat leuks doen in d’Overtoom. Ook zal er een DJ Piet zijn van Drive-in Viperss. De zaal gaat om 15.00 uur open. Jullie komen toch ook? Hopelijk wordt het net zo’n groot feest als vorig jaar.

 

Voor we het vergeten: Sinterklaas volgt dit jaar een andere route door Genemuiden naar d’Overtoom. Houdt kranten en social media in de gaten voor meer informatie hierover.

 

Tot zaterdag 19 november!

 

Groetjes van Sinterklaas en al zijn Pieten

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500