Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Op weg naar Dordrecht

Geplaatst op: 4 november 2016

reportage: Pieter Polman en Erik Eenkhoorn

Na vele voorbereidingen was het donderdag dan eindelijk zover! Om 8 uur vertrokken er twee grote dubbeldekkers met daarin de ‘mannen van Stereo’, met hun vrouwen op weg naar de ‘Alina’, het 4 sterren tellende hotelschip. Na een kleine vertraging kon het feest toch echt beginnen. De mannen, met de vrouwen uiteraard werden als heuse VIP’s onthaald. Een rode loper ligt uitgerold voor het schip. Men mag aan boord. De koffers hoefden ze zich geen zorgen over te maken, die vonden ze een klein kwartier later op hun kamer. Na een koffiemoment stelt de kapitein en de hotelmanager zich voor. Vervolgens neemt Jan Roetman het woord en duidelijk is te zien dat hij blij is dat alles begonnen is. Om half 1 gaat het restaurant open en er wacht voor de gasten een viergangen lunch. Veel van de vrouwen zeiden: “Als dit onze lunch is, wat zullen we dan vanavond bij het ‘jubileumdiner’ krijgen”? De middag is ontspannen en gezellig. Men geniet van het samenzijn onder het genot van koffie met ‘oma’s cake’. Om half 7 kunnen de mannen samen met de vrouw aanschuiven aan het jubileumdiner. Een verrukkelijk diner stond er gereed voor de mannen. De gezellige avond die erop volgde met onder andere quiz en bingo was een groot succes! Nu duiken ze snel hun bed in, want morgen wacht Dordrecht op ons. Vanaf hier welterusten, en wellicht tot morgen!

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500