25 april 2024 t’ Olde Staduus

Eenvoudige overwinning voor Sportclub

Geplaatst op: 5 november 2016

Omar Kavak blijft scoren voor Sportclub. Foto Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden had zaterdag weinig moeite met SDV Barneveld. Op eigen veld werd met 4-0 gewonnen en de goals werden keurig over beide helften verdeeld. Genemuiden klimt door de winst over Urk heen naar de vijfde plek. Koploper blijft ACV, maar dat speelde zaterdag thuis tegen Nijkerk gelijk. Genemuiden heeft vier punten achterstand.

Omar Kavak brak na 19 minuten de wedstrijd open met zijn tiende goal van het seizoen. Via Martijn Jansen werd het vlak voor rust 2-0. In de matte tweede helft zorgde opnieuw Kavak voor de 3-0, waarna Jacco Riemens in de slotfase de stand op 4-0 bepaalde. Volgende week moet Genemuiden uit naar het verre Aalten. AZSV is een gevaarlijke tegenstander, merkte ook Urk dat vanmiddag met een 2-0 nederlaag naar huis moest.