Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Altiband komt weer naar de Belt

Geplaatst op: 6 november 2016

Na het succes van vorig jaar verzorgt de Altiband weer een avondvullend programma in het dorpshuis De Zandbelt te Belt Schutsloot. Dit optreden zal plaatsvinden op vrijdag 18 november. Aanvang is 20.00 uur. Zoals ze zelf aangeven “het dak gaat er weer vanaf”.

De in 1974 opgerichte Altiband is een drumband voor mensen met een verstandelijke beperking onder leiding van de bandleider is Bert Koster uit IJhorst. De leden hebben  altijd veel plezier in het maken van muziek. Er wordt gespeeld op trommels, sambaballen, tamboerijn, bongo en bekken en de bandleider begeleidt het geheel op keyboard.

Deze avond wordt georganiseerd door de organisatiecommissie van De Zandbelt. De doelstelling van deze commissie is om iedere maand een activiteit te organiseren in het dorpshuis.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500