Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sinterklaas opent winkel in de Langestraat

Geplaatst op: 7 november 2016

Sinterklaas opent een tijdelijke winkel in Genemuiden. De Goedheiligman mag het voormalige pand van juwelier Brouwer in de Langestraat op 1, 2 en 3 december gebruiken. Middenstand Vereniging Genemuiden (MVG) is blij met de ‘pop up’ store en zoekt jongeren/studenten die daarin willen meehelpen.

De komende weken verandert de zaak langzaam in een mooi onderkomen voor Sinterklaas. In samenwerking met Sint werkt MVG aan de precieze plannen. Kinderen kunnen in ieder geval tekeningen inleveren en daarmee meedingen naar leuke prijzen. Volwassenen kunnen onder meer hun bij MVG-leden gekochte cadeaus mooi laten inpakken. Meer details volgen later. Als Sinterklaas weer naar zijn thuisland vertrekt, neemt de MVG de winkel tijdelijk over. Rond de kerstdagen gaat de winkel dan nogmaals open.

De MVG is blij dat er een tijdelijke invulling is gevonden voor de leegstaande winkel en is eigenaar juwelier Brouwer zeer erkentelijk voor de medewerking. Voor de bemanning zoekt de MVG jongeren die een zakcentje bij willen verdienen en in de winkel willen helpen. Dit is vast een leuke en leerzame ervaring. Meer weten? Loop dan even binnen bij De Groene Lantaarn (Josita), Kitsch & Koters (Harma), Blokker (Arianne) of Bij Sigrid. Mailen kan ook naar info@winkeleningenemuiden.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500