Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Woody Passage, Altena en Van Dijk Bikes bundelen krachten

Geplaatst op: 8 november 2016

Woody Passage gaat met het onderdeel Altena Fietsen een samenwerking aan met VanDijkBikes uit Kampen. Eigenaar Michel van Dijk heeft in het verleden bij Altena Fietsen gewerkt en is dus voor veel inwoners van Genemuiden een bekend gezicht. Altena Fietsen en vanDijkBikes werkten al min of meer samen.

Beide bedrijven werken, in het veranderende retail landschap, aan de ‘rijwielhandel van de toekomst’. Onderscheidende merken en types en bovenal vakmanschap en ouderwetse service passen daarbij. Altena heeft een lange geschiedenis in Genemuiden en omgeving. Op termijn zal echter de naam Altena verdwijnen van de gevel en vervangen worden door VanDijkBikes.

Onlangs is de beslissing genomen om definitief met elkaar verder te gaan. Voor een nieuwe frisse start wordt er nu gezocht naar een nieuwe collega in de winkel. Dat moet iemand zijn die verstand heeft van de techniek, maar die ook een echte verkoper is en binnen het team past.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500