Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wijnavond van de rotary

Geplaatst op: 9 november 2016

Onder het thema “wij zetten uw zintuigen voor de feestdagen alvast op scherp” organiseert Rotary Zwartewatersteden op donderdag 17 november weer haar jaarlijkse wijnavond, in samenwerking met wijninkoper Henri Bloem uit Zwolle. De opbrengst gaat naar de Kerstpakkettenactie 2016, ten behoeve van de minima in Zwartewaterland.inspirerende bijeenkomst

Tijdens deze bijzondere avond staat het proeven van de wijn centraal. Henri Bloem heeft 8 mooie wijnen geselecteerd, die tijdens het proeven zullen worden begeleid met een minigerechtje. We hopen u hiermee voldoende mooie en heerlijke ideeën te bieden voor de komende feestmaanden. De wijnen die u vervolgens aan uw relaties kado doet, heeft u dus zelf geproefd!

Goede doel
Rotary Zwartewatersteden werkt al jaren met de gemeente, het diaconaal platform en de voedselbank samen, om minima in Zwartewaterland rond Kerst iets extra’s te bieden in de vorm van een Kerstpakket. De opbrengst van de wijnavond zal dan ook worden aangewend voor de inhoud hiervan. In december zullen de leden van de Rotary deze pakketten vervolgens samenstellen en overhandigen aan de door de gemeente en voedselbank geselecteerde inwoners.

Locatie en tijd.
De wijnavond vindt dit jaar op 17 november in De Kaaihof plaats, Drostenhofstraat 3 in Genemuiden. Vanaf 18.00 uur wordt u welkom geheten met een heerlijke kopje soep en luxe broodjes. De proeverij start om 18.30 uur. De kosten bedragen € 35,00 per persoon.

Hartelijke groet,

Namens de Commissie Wijnavond, Rotary Zwartewatersteden

Jan Heutink
Rita van Dalfsen
Gea Kok

 

 

Interesse?
Wilt u deze avond niet missen en maakt u graag het verschil in het leven van anderen rond Kerst?

Aarzel dan niet en schrijf u vóór 15 november in.
Klik hier!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500