Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterlandtoernooi in de avonduren

Geplaatst op: 10 november 2016

Het Zwartewaterlandtoernooi wordt dit jaar op 27, 28 en 30 december in de avonduren verspeeld. De organisatie hoopt daarmee het aantal afzeggingen te verminderen. “Steeds meer bedrijven werken in die periode door en dat leverde soms problemen op voor spelers”, legde Wycher Naberman van de organisatie uit in het Genemuiden Actueel SportcafĂ©. Daar werd woensdagavond ook de loting verricht.

De aangepaste tijden vormen niet de enige verandering. Voor het eerst spelen dit jaar zestien teams in prestatieve poules en acht in een recreatieve. “Wij hebben wat gedaan met de kritiek dat de gezelligheid is verdwenen. Dat is mede de reden voor deze nieuwe opzet. De wedstrijden zijn van 17.00 tot 22.00 uur en daarna is er volop tijd voor de derde helft”, aldus Naberman.

Teams komen opnieuw vooral uit Zwartewaterland, maar ook weer uit IJsselmuiden, Urk en Zwolle. Bovendien hebben zich drie nieuwe teams ingeschreven. Het goede doel van dit jaar is de nieuwe bus voor bewoners van Blokhuis en Spil.

De loting:

IMG_0282

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500