Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuidenaren beklimmen de Kilimanjaro

Geplaatst op: 11 november 2016

Ferdinand Verhoek, Marlieke Slurink en Claudia Verhoek beklimmen in januari de Kilimanjaro (5.895 meter) voor 4 goede doelen. Samen met 45 andere ondernemers uit de regio Zwolle hopen zij binnen zes dagen de top te bereiken! De Kilimanjaro is de hoogst vrijstaande berg ter wereld en ligt in Tanzania.

Dit is ook de enige berg met vijf klimaatzones. Op de top kan de (gevoels)temperatuur ook -35 graden zijn. Een grote uitdaging waarin fysieke en mentale kracht samenkomen.

Het totaalbedrag wordt verdeeld over onderstaande vier goede doelen:

–          Make a wish Nederland: vervult ieder jaar ruim 500 wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

–          Intermezzo: is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Mensen helpen de regie en levensvreugde terug te vinden.

–          Monicares Foundation: financiële steun bieden aan Zwolse gezinnen waarvan een van de kinderen of andere gezinsleden kanker heeft of ongeneeslijk ziek is.

–          PEC United: De kracht en dynamiek van PEC Zwolle werkt inspirerend voor mensen en kinderen met moeilijkheden op allerlei levensterreinen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500