Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Muziek in Oude Stadhuis

Geplaatst op: 12 november 2016

De Zwolse band ‘Om de Hoek’ speelt tijdloze nummers uit de popmuziek. Soms ingetogen, soms uitbundig en altijd akoestisch. Wat de uitvoeringen bijzonder maakt, alle teksten zijn in het Nederlands. Een min of meer bekend popliedje komt meer bij je binnen als je het hoort in je eigen taal. Het is vertaald werk, maar ook origineel, zoals de ‘Belt-Schutsloot’.

De muziek van Om de Hoek is verrassend, het kan een feest van herkenning zijn, maar soms ook een aangename zoektocht in je herinnering voor het beantwoorden van de vraag: “Waar ken ik dat liedje van?”

Zang, gitaar, percussie en trekharmonica in de bovenzaal van het Oude Stadhuis.

Een activiteit van de SCAB, zaterdag 19 november, 16:00 uur. Vrije gift bij de uitgang.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500