Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbal in de regio

Geplaatst op: 12 november 2016

IJVV ging zaterdagmiddag in een sensationele wedstrijd met 4-3 onderuit bij ASC. De ploeg uit Dalfsen stond na 90 minuten nog met 2-3 achter, maar boog het duel alsnog om. Bij IJVV maakte Ryan van Lente een van de doelpunten. Hij kreeg ook een gele kaart en is voor het volgende duel geschorst. Siebren Visscher deed vanwege een blessure maar een klein deel van de wedstrijd mee.

VV Nunspeet met de Genemuider inbreng verloor kansloos met 3-0 van SVZW. DESZ won met 1-4 uit in Nijeveen, onder meer via goals van Ex-Sportclubbers Moorman en Naberman. Bij Nijeveen speelt Anton Bijker als 42-jarige nog steeds in de basis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500