Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Johan Snel nadert Santiago

Geplaatst op: 13 november 2016

Johan Snel loopt zonder tegenslag maandag Santiago de Compostela binnen. Dan heeft hij het doel van zijn ‘El Camino’ bereikt. Zaterdag maakte hij nog een kort verslag.

Vandaag aangekomen in Arzúa, op ongeveer 40 km van SdC. Een regenachtige dag met wederom veel klimmen en dalen. Om jullie alvast te laten afkicken, zal ik het vandaag kort houden. Dat kom goed uit want ik heb het wel gehad met vandaag, mijn rug werkte vanmiddag weer eens niet mee. De middagstop was in een octopus restaurant, gelukkig hadden ze ook wat anders, man ik moet dat spul niet! Die Spanjaarden zijn er gek op blijkt want die hele tent zat vol. Nog wel wat foto’s kunnen schieten zodat jullie weer eindig idee hebben hoe m’n dag eruit zag.
Conclusie; regen, octopus en een pijnlijke rug.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500