Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Living Water met koek langs de deuren

Geplaatst op: 13 november 2016

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 november houdt Gospelgroep Living Water haar jaarlijkse koekverkoop. De koorleden verkopen huis aan huis de speculaaskoeken, gebakken door Bakkerij Van Dijk uit Zwartsluis.

De opbrengst gaat de koorkas in. De Gospelgroep is zich nu aan het voorbereiden op de diverse kerstoptredens. Vanaf 2017 zal gestart worden met een nieuw project, binnenkort hierover vast meer. Nieuwe koorleden zijn van harte welkom bij de Gospelgroep. Vind je zingen leuk? Loop dan eens binnen op donderdagavond. Er wordt geoefend in de Gereformeerde kerk van 20.00 – 22.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500