Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

29 automobilisten op de bon

Geplaatst op: 14 november 2016

29 automobilisten zijn aan de Kamperzeedijk Oost op de bon geslingerd. Ze reden daar harder dan de toegestane 50 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid van 70 kilometer. In totaal werden bijna 350 automobilisten gecontroleerd. Dit naar aanleiding van klachten uit de buurt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

6 thoughts on “29 automobilisten op de bon

 1. A. Selles schreef:

  Iedereen mag de auto vrij parkeren, er is geen parkeerverbod. Als iedereen zich aan de 50km snelheid houdt is er niets gevaarlijks aan de hand

 2. Cor schreef:

  Tja je moet wat te klagen hebben! De hoogst gemeten snelheid 70 km!
  Over de kaai rijden ze soms met 75 km per uur.
  Auto s inderdaad goed parkeren. Of meedenken met de bestuurders zou ook helpen. Ik begreep van een Zeedieker dat ze dit doen om de snelheid er uit te halen……
  Ik denk dat de snelheid wel meevalt, en denk dat er van deze 26 er 25 zijn die 5 à 10 km te hard hebben gereden.

 3. Hermandad schreef:

  En buiten de (zeediek) kunnen de zeediekers behoorlijk gasgeven,en waarom alleen zeediek ? Laat ze ook maar eens gaan controleren bij die grote tapijtgigant aan de inslag ,die (noch)steeds bestaat??,heftrucks die telkens de weg oversteken, bijna onverlicht,volgens de wet mag een heftruck met tapijtdoorn alleen op aangewezen plaatsen oversteken of gebruik maken van de openbare weg,dus niet links en rechts het gehele industrieterrein over raggen !!!!En dan die aanhangers , trailers die dwars of gevaarlijk zijn geparkeerd je wordt bijna letterlijk omver gereden ,het zij op je fiets of in de auto ,dan valt het het hardrijden kamperzeedijk reuze mee .

 4. Roelie Warnar-Lubberts schreef:

  Ben het helemaal eens met de vorige reacties

 5. j.marc schreef:

  N.a.v klachten uit de buurt… laat die buurtbewoners eerst maar eens de auto parkeren waar t hoort. Afgelopen zomer bijna aanrijding met fietser hierdoor. Die me dan aankijkt zo van; wat doe je hier te rijden.
  Nee, rare jongens die Zeediekers.

 6. Tineke schreef:

  Laat ze maar bekeuringen uitdelen voor bewoners die de auto op de weg parkeren levensgevaarlijk

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500