Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hasselts Fanfare bedankt bevolking

Geplaatst op: 14 november 2016

De evenementencommissie van Hasselts Fanfare, bemand door een aantal enthousiaste leden, organiseert jaarlijks tal van activiteiten met als doel de vereniging financieel te ondersteunen. Hierdoor krijgt de vereniging wat extra armslag om de leerlingenopleiding, vervanging en reparatie van instrumentarium en uniformen te kunnen bekostigen.

Het spectaculaire touwtrekken, de jaarlijkse bingoavonden en natuurlijk de inmiddels niet meer weg te denken snertactie zijn steeds een groot succes. De afgelopen twee zaterdagen reden de snertauto’s weer door de Hasselter straten en hadden de venters rond het middaguur weer vele huishoudens voorzien van een pan overheerlijke erwtensoep. De muziekvereniging dankt dan ook iedereen hiervoor, want zonder zou de club niet kunnen draaien.

Zaterdag 19 november aanstaande geeft de drumband een vrij toegankelijk concert in het verenigingsgebouw aan de Van Haersoltelaan. Vanaf 19.30 uur wordt het publiek dan getrakteerd op een spectaculair percussieoptreden van deze topband met onder meer covers van Phil Collins en Golden Earring.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500