Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oefenavond Bovenstem

Geplaatst op: 15 november 2016

Op DV zaterdag 19 november wordt er in de Hervormde Kerk aan het Kerkplein weer een oefenavond gehouden voor de bovenstem. Die begint om 19.30 uur.
“Deze avond willen we een nieuwe psalm instuderen. Dit zal waarschijnlijk psalm 133 zijn. Een psalm die met regelmaat in de eredienst wordt gezongen, maar waarvan de bovenstem niet eenvoudig is. Daarom een oproep aan allen om te komen en samen deze psalm in te studeren. Daarnaast worden er natuurlijk nog enkele (bekendere) psalmen gezongen. We hopen op een goede opkomst van bovenstemzangers en -zangeressen! Iedereen is van harte welkom. En neem gerust iemand mee die wellicht (nog) niet bekend is met het zingen van de bovenstem.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500