Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tijdelijke showroom van Buitenbosch

Geplaatst op: 15 november 2016

Het kerstassortiment van Buitenbosch is vanaf nu te bewonderen in de speciale kerstshowroom aan de Westerkaai 32. “Onder het genot van een kop koffie inspireren wij u graag met onze mooie aanbod aan delicatessen, zoals Old Gaellemuun kaaspuntjes, Italiaanse fuets, advocaat, kleurrijke vruchtsappen, vers gebrande nootjes, boerenmosterd, bijzondere wijn en chocolade lekkernijen”, laat de zaak weten.

“De producten kunnen wij geheel naar wens feestelijk voor u inpakken in combinatie met bijvoorbeeld een prachtige houten of marmeren broodplank, bamboo mand, geschenkdoos of -verpakking. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze Kerstshowroom. U kunt ons hiervoor mailen via info@buitenbosch.nu of bellen naar tel. 06-53844626.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500