Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Met Harpe Davids richting advent

Geplaatst op: 17 november 2016

Dirigent en zangers van mannenkoor Harpe Davids zijn goed warmgedraaid. De repetities zijn in volle gang, nieuwe zangers vonden de afgelopen weken hun plekje in één van de zangpartijen en recent werden twee uitvoeringen gegeven: een jaarlijks terugkerende zangavond voor de bewoners van De Meente en een goedbezocht concert in de Kamper Burgwalkerk.

Alle aandacht gaat nu uit naar de komende periode van Advent en Kerst. Het Kerstrepertoire is voor de komende concerten uitgebreid met nieuwe liederen. Deze hoopt het koor op dinsdagavond 13 december te laten horen tijdens het inmiddels traditionele Kerstconcert in de Stephanuskerk te Hasselt. Een ruime week later (vrijdagavond 23 december) staat een concert in de Amsterdamse Oosterkerk op het programma. Het koor hoopt op mooie en waardevolle avonden waarop bekende en minder bekende liederen mogen klinken in een kerkelijke en een onkerkelijke streek. Van harte welkom op onze concerten en voor meer informatie op de website: www.harpedavidsgenemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500