Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sinterklaas bezoekt kil Genemuiden

Geplaatst op: 19 november 2016

Foto's Erik en Jeroen Eenkhoorn

Altijd even wennen die overgang voor Sinterklaas: van het behaaglijke Spanje naar het kille Nederland. Ook in Genemuiden was het zaterdag ronduit herfstachtig. Gelukkig had dat geen invloed op het humeur van Sinterklaas en al helemaal niet van die van de kinderen, al waren sommige best een beetje zenuwachtig voor de komst van de Goedheiligman.

Ze kunnen vanavond in ieder geval hun schoen zetten, want Sinterklaas heeft een flinke brigade aan Pieten meegenomen naar Genemuiden. Gekleurde pieten waren daarbij niet aanwezig. Na de binnenvaart door de Vijf Gebroeders ging de Sint naar ’t Olde Staduus en vervolgens naar De Meente en d’ Overtoom.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500