Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

MS Fonds zoekt coördinator Genemuiden

Geplaatst op: 21 november 2016

Van 21 t/m 26 november organiseert het Nationaal MS Fonds de landelijke huis-aan-huiscollecte. Ieder jaar gaan er weer duizenden collectanten met een collectebus langs de deur om geld in te zamelen voor mensen met Multiple Sclerose (MS). Over de ziekte MS is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen.

“De collecte is de belangrijkste bron van inkomsten voor het Nationaal MS Fonds. We ontvangen geen subsidies en zijn volkomen afhankelijk van donaties en giften. Met de opbrengst van de collecte kunnen we investeren in het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS én in innovatieve onderzoeken om MS te genezen.”

Maak je ook sterk tegen MS

Geef aan de collectant van het Nationaal MS Fonds. Iedere donatie –groot of klein– is welkom!  Collectant gemist? Ga naar www.mscollecte.nl en doneer online. Het is ook mogelijk om een donatie over te maken op giro 5057 (NL 92 INGB 000000 5057) of sms STOPMS naar 4333 en doneer eenmalig €2.

Aanmelden als collectant kan ook nog steeds! Kijk op de website www.mscollecte.nl voor meer informatie over de MS Collecteweek. Voor Genemuiden zijn we voor 2017 op zoek naar een nieuwe coördinator/coördinatoren, lijkt het je wat?? Neem dan contact op met Wouter van Leeuwen tel: 010 – 591 98 39 of via email: collecte@nationaalmsfonds.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500