Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

PvdA op bezoek bij Gedi

Geplaatst op: 21 november 2016

De fractie van PvdA Zwartewaterland bracht een werkbezoek aan Gedi in Genemuiden. Klaas van Olst vertelde eerst over de werknemers die Gedi heeft en tegen welke uitdagingen zij aanlopen om aan het werk te komen en blijven. Veel mensen krijgen binnen dit bedrijf de kans om ondanks hun beperkingen toch zinvol werk te doen.

Dat dit wederzijds bevalt werd wel duidelijk uit het feit dat iemand die bij Gedi aan het werk komt, hier vaak ook voor zeer lange tijd aan het werk blijft. Ook kreeg de fractie uitleg over hoe Gedi aan haar opdrachten komt. Hierna volgde een rondleiding door de werkplaats. Zowel bij de tapijt-sectie als bij de houtbewerking. Een goed werkbezoek dat duidelijk heeft gemaakt dat Gedi een mooi bedrijf is, dat een waardevolle aanvulling is op andere bedrijven in onze gemeente.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “PvdA op bezoek bij Gedi

  1. Tiem Breman schreef:

    Weet niet wie je bent Jacco maar zou eerst maar eens verdiepen wat voor werk deze mensen doen, en dat ze toch een plek hebben in deze maatschappij, waar maak je dit mee, denk dat je met jou opmerking veel mensen die dit mogelijk maken tegen het zere been schopt

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500