Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Spannende dagen voor Vogellust

Geplaatst op: 21 november 2016

Het bestuur en de leden van Vogellust beleven spannende dagen want hoewel de vogelgriep de kop weer heeft opgestoken is er momenteel nog geen verbod uitgevaardigd voor het houden van tentoonstellingen voor onze vogels.Vandaar dat alle voorbereidingen gewoon doorgang vinden om de plaatselijke TT van Vogellust op onderstaande data te laten plaatsvinden.

Op donderdag 24  november kan volgens planning de vogelpracht in al zijn facetten van kleur en zang weer te bewonderen zijn op de wijze zoals u dat van ons gewend bent.  Vogellust is een toonaangevende vereniging in de omstreken en menig vogelliefhebber weet inmiddels de weg naar d’Overtoom te vinden. Wederom zullen ca. 275 vogels worden geshowd, waaronder een groot aantal kanaries, tropische vogels, alsmede grote en kleinere parkietensoorten.

Ook is  er weer een verkoopklasse aanwezig.

Voor de opening op donderdagvond zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt, waarna de tentoonstelling wordt geopend  voor het publiek. Vrijdagavond  ca. 20.00 uur zullen  enkele  jubilaressen worden gehuldigd.

Zaterdagmiddag 26 november wordt de uitslag van de grote verloting gepubliceerd.

Tijdens de openingsuren zal weer ruimschoots aan het Rad van Avontuur worden geslingerd en er  worden enkele aantrekkelijke zaalverlotingen gehouden. waarbij op vrijdagavond als hoofdprijs een half varken is te winnen.

Plaats en openingstijden:  verenigingsgebouw d’Overtoom te Genemuiden:

Donderdag      24-11   van      20.00  –  22.00 uur

Vrijdag            25-11   van      10.00  –  22.00 uur

Zaterdag         26-11   van      10.00  –  16.00 uur

Gratis entree.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500