Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Drie dagen lang Komt Allen Tezamen

Geplaatst op: 22 november 2016

Drie dagen voor kerst wordt het Havenplein in Genemuiden dé plek waar iedereen welkom is. Een plaats waar je stil mag herdenken, waar je gezellig samen kunt zijn en waar respect is voor elkaar. Dat is de gedachte achter Komt Allen Tezamen.
Om een grote denneboom is er ruimte om dierbaren te herdenken. Dit kan door een hanger met een foto/naam op te hangen of een kaarsje neer te zetten. Overdag zie je schaatsende schoolkinderen op een ijsbaantje. Tegen de avond worden de vuurkorven aangestoken en gaat de verlichting aan. Er staan tenten en houten kramen waar spelletjes gedaan kunnen worden en waar goede doelen gepromoot worden. In ’t Olde Staduus kun je twee dagen lang binnenlopen voor verrassende activiteiten.

Klik hier voor de poster:

KAT_Poster_A3_PROEF (3)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500