Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Dat schiet lekker op zo’ bij Sportclub

Geplaatst op: 23 november 2016

Komende vrijdag heeft Sportclub Genemuiden voor alle ouders van onze jeugdleden, al onze vrijwilligers en volwassen leden iets heel bijzonders. In de kantine is dan de voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’. “Een humoristische voorstelling, over hoe wij met z’n allen kunnen zorgen dat het goed gaat met onze kinderen in de sport en met onze club”, aldus de organisatie.

In de voorstelling, met een lach maar ook een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon (waar hij ook de coach van is). Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

De voorstelling is gebaseerd op de theatervoorstellingen ‘Wel winnen, hè!’ en ‘En nou is het afgelopen!’ waar al 100.000 (!) mensen van genoten hebben. Die voorstellingen worden omarmd door NOC*NSF en 42 sportbonden. De reacties zijn zeer enthousiast. Heb je die voorstellingen nog niet gezien, kom dan zeker kijken!

De voorstelling is dus op vrijdag 25 november 2016. De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf begint om 20.00 uur en duurt ruim een uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om na te praten. Aanmelden kan via de website van Sportclub.

De toegang is gratis. Op www.datschietlekkeropzo.nl. is ook meer informatie over de voorstelling te vinden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500