Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Benefietconcert Hasselts Fanfare

Geplaatst op: 27 november 2016

Hasselts Fanfare draagt de stichting Zwartewaterland Helpt een warm hart toe en organiseert voor het derde jaar op rij een benefietconcert. De vorige editie werd gedragen door De Hendriesch en Bomb, maar dit jaar wordt uitgepakt met maar liefst zeven bands op twee podia. De Hendriesch, ontstaan binnen de drumband van organisator Hasselts Fanfare is dit jaar weer van de partij.

Ook Bomb kon weer worden vastgelegd. Deze 13-koppige band, voluit Band Of Music Brothers, speelt voornamelijk voor goede doelen zoals tijdens dit evenement. De organisatie is zeer vereerd deze bands weer te mogen verwelkomen en is blij met de vijf namen die aan het programma van het Benefietconcert 2016 zijn toegevoegd. Uncle John, een hedendaagse coverband uit Genemuiden. Jan Contant ft. The Dutch June Carter, een gelegenheidsband die covers van Johnny Cash ten gehore brengt. NetNiks, een coverband bestaande uit 5 studenten van het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Borne to be Wild, een enthousiaste groep jonge muzikanten die elkaar gevonden hebben bij het muziekopleidingshuis van slagwerkspeciaalzaak De Tambourijn in Borne en Tegen Droads uit Hasselt, dat mooie luisterliedjes en grappige teksten brengt in het Nedersaksisch dialect.

Kom dus op zaterdag 10 december 2016 naar het verenigingsgebouw van Hasselts Fanfare aan de Van Haersoltelaan 11 in Hasselt. Aanvang 15:00 uur, de entree bedraagt €2,50 (inclusief 1 consumptie).

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500