Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

32 NSGK-collectanten halen 2535 euro op

Geplaatst op: 28 november 2016

Twee weken geleden gingen 32 collectanten door weer en wind op pad voor de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Dat leverde het mooie geldbedrag van 2535 euro op. De opbrengst wordt aan toegankelijke speelplaatsen, aangepaste vakanties, kleinschalige woonvormen, werkervaringsprojecten gespendeerd.

De NSGK maakt hiermee jaarlijks 10.000 kinderen en jongeren met alle soorten handicap blij en tevreden. Alles wat nodig is om met beperking zo volwaardig mogelijk mee te doen in de samenleving is hun belangrijkste reden!

Twee dames werden in het zonnetje gezet omdat ze al tien keer meededen aan de collecte. Dit zijn Anita van Veen en Margriet van der Haar.

Wilt u ook helpen met de collecte van NSGK in de 3 de week van November 2018!  NSGK is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een belangrijke bijdrage hieraan willen leveren door een paar uurtjes te collecteren.

Voor meer informatie  of om aan te melden om collectant te worden kijk op www.NSGK.nl of bel Hannie Kubbenga 038 – 3856797 of Jantine van Dijk 038-8500111

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500