Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe recordregen voor DEK

Geplaatst op: 28 november 2016

Zaterdag 26 november werd in De Bestevaer deel 2 gezwommen van het Minioren-Junioren Circuit. Het was een gevarieerde wedstrijd; alle zwemslagen zaten er in, de afstanden varieerden van 50 tot 400 meter. En het ging goed! 20 zwemmers zorgden voor 39 persoonlijke records en 4 clubrecords. De clubrecords zijn voor Lennard Beens, Anouk Bosman, Naomi van der Sluis (alledrie op de 200 meter Vlinderslag in hun eigen leeftijdscategorie) en voor Isa Koobs (400 meter vrije slag). De grootste verbetering was voor Hendrik Aalt de Jager:  50 meter vrije slag in 54.89. Vrijwel alle zwemmers wisten zich op één of meer afstanden te verbeteren. Het lukte Arie de Jager zelfs op vier afstanden een PR te zetten.

De medailles: Brons was er voor Lennard Beens, zilver (weer) voor Lennard Beens, voor Isa Koobs, Laurens van der Pligt (2x) en Naomi van der Sluis. Robin van den Berg verdiende tweemaal goud.  De volledige uitslag van de wedstrijd is na te lezen op www.dekgenemuiden.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500