Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sinterklaas heeft het programma rond

Geplaatst op: 28 november 2016

De Logistiekpiet heeft het even wat hoofdbrekens bezorgd, maar uiteindelijk heeft hij het programma van het Sinterklaashuis in de Langestraat rond. En Sinterklaas heeft het rooster ondertussen akkoord bevonden.

De kindervriend opent komende donderdag om 16.00 uur op officiƫle wijze het Sinterklaashuis. Ook de dagen daarna is Sinterklaas regelmatig aanwezig, maar vanwege zijn drukke schema is niet precies te zeggen wanneer dit het geval is. Ook als Sint op pad is, is er van alles te beleven in het huis. Pieten nemen natuurlijk de honneurs waar.

Elke dag is er bijvoorbeeld een poppenkasttheater. Ook worden er regelmatig verhalen voorgelezen. Bovendien kunnen kinderen knutselen, pepernoten eten en chocolademelk drinken. Natuurlijk mogen ze ook hun boodschappen achterlaten voor Sinterklaas. Ook is er een speciale sinterklaaspuzzeltocht uitgezet. Het formulier daarvoor ligt klaar in het Sinterklaashuis.

Iedereen is welkom in het huis aan de Langestraat.

Donderdag

16.00 uur Opening door Sinterklaas

Vanaf 16.00 uur: Sinterpuzzeltocht

16.05 uur Poppentheater

16.30 uur Voorlezen

Vrijdag

Vanaf 15.00 uur Sinterpuzzeltocht

15.00 uur Poppentheater

16.00 uur Poppentheater

19.00 uur voorlezen

Sinterklaas komt vandaag langs

Zaterdagochtend

Vanaf 15.00 uur Sinterpuzzeltocht

10.00 uur voorlezen

11.00 uur Poppentheater

12.00 uur voorlezen

Sinterklaas komt vandaag langs

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500