Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Handig bloemen bestellen bij Bosch Bloemen

Geplaatst op: 30 november 2016

Bloemen bestellen via een webshop. Die nieuwe service biedt Bosch Bloemen en Wonen sinds kort aan. Niemand hoeft daardoor meer per se het huis uit voor een bloemetje voor bij wijze van spreken de buurvrouw. “Een logische stap in een tijd waarin weinig tijd is voor winkelen”, zegt Marjan Postma over de webshop.

“Wij merkten steeds meer dat er via landelijke bloemensites bloemetjes worden besteld, vaak gaat de uitvoering alsnog via ons. Het nadeel is dat bestellen via de ‘grote’ sites veel duurder is. In onze webshop betaal je alleen de plaatselijke bezorgkosten. Dit maakt het natuurlijk een stuk aantrekkelijker. Ook kun je via de webshop bloemen bestellen voor buiten de grenzen van Genemuiden. Wij bezorgen zelf in de gemeente Zwartewaterland, Stadshagen, Aa-landen, Holtenbroek, Vollenhove, Sint Jansklooster en Belt Schutsloot. De bestellingen voor buiten dit gebied gaan via ons landelijke netwerk van bloemisten.”

Bosch Bloemen verloot een boeket bloemen onder klanten die de komende maand een bestelling plaatsen via www.boschbloemen-wonen.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500