Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Urker Zangers in Staphorst

Geplaatst op: 30 november 2016

Op zaterdag 10 december 2016 hoopt Stichting Zingend naar de Zondag Staphorst (ZNDZ) weer een  koor- en samenzangavond te organiseren.  Het Mannenkoor De Urker Zangers is dan te gast.

 

Veelzijdig en een rijk repertoire. Dat mag van dit koor gezegd worden. Het koor bestaat inmiddels bijna 50 jaar en heeft in die jaren een grote status opgebouwd. Ze hebben vele cd’s uitgebracht en  internationaal opgetreden. Hoeveel koren hebben naast optredens ook nog een hoofdrol in een eigen televisiefilm en serie gehad? Kortom een koor dat zijn sporen verdiend heeft. Vanaf 2000 staat het koor onder leiding van Jacob Schenk, een muzikale duizendpoot. Dhr. Schenk en het koor vullen elkaar dan ook goed aan.

Het koor brengt een breed scala aan muziek ten gehore. Dit varieert van  geestelijke muziek tot gospel en klassieke muziek. Uiteraard zal deze avond het repertoire passend zijn bij de doelstelling van de stichting en gerelateerd zijn aan de adventtijd.

 

De stichting wil deze avond van harte bij u aanbevelen en hoopt dan ook op 10 december weer met haar gasten een fijne koor- en samenzangavond te mogen hebben.

Op deze avond wordt de muzikale begeleiding op piano óók verzorgd door Jacob Schenk. Het orgel wordt bespeeld door Henk van de Maten. De presentatie en een kort gesproken woord zal verzorgd worden door mevr. Frouk Alice Weijs-Kroek uit Sint Jansklooster.

 

Deze koor- en samenzangavond op zaterdag 10 december 2016 van de stichting Zingend naar de Zondag Staphorst  zal  gehouden worden in:

Locatie:                 Kerkgebouw De Bron

Churchilllaan 2

Staphorst

Aanvang:              18.50 uur (kerk open om 18.15 uur)

Entree:                € 5.–  p.p. (kinderen tot 12 jaar vrij)

Voor meer info zie ook  www.zndzstaphorst.nl of www.facebook.com/zndzstaphorst

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500