Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Alle foto’s van Peter Leenhouts zijn verkocht

Geplaatst op: 4 december 2016

De foto expositie van Peter Leenhouts in de hal boven in t Olde Staduus is zeer succesvol geweest. Vele bezoekers kwamen op zijn expositie af. Gevolg dat alle geëxposeerde portretten verkocht zijn. Na aftrek van de kosten gaat de opbrengst naar de Stichting Friedensstimme te Gouda. Deze stichting geeft hulp aan de Russische Christen gemeenten.

Het “exposeerstokje” is overgedragen aan de Schilders-club “ ’t  Wurdt altied wat”, begeleiding van docent Gertjan Prins. “’t Wurdt altied wat” zijn Gerard Slont, Jan Blom, Gerrit van Bruggen, Geke van Dalfsen, Jenny Henniphof en Marry Bekendam. Zij exposeren tot ongeveer eind februari 2017.

Aanstaande vrijdag 9 december  ’s middags om 17.00 uur zal Gertjan Prins de exposite openen.

Bezoekers zijn welkom om bijv. op dinsdag- of donderdagmiddag langs te komen. Naast de expositie kunt u genieten van een kopje koffie of thee en het prachtige uitzicht en vergezicht over Havenplein, Binnenhaven en Zwartewater en verder. Trouwens u kunt voor koffie en thee de hele week terecht in de winkel.

Voor informatie over de expositie kunt u contact opnemen met één van de leden van de schilders-club. Zij kunnen tijdens uw bezoek aan de expositie uitleg geven. Dit moet dan wel van tevoren afgesproken worden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500