Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gouden debuut voor Lisanne Kanis

Geplaatst op: 5 december 2016

Afgelopen weekend organiseerde Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters een dressuurwedstrijd voor paarden. Lisanne Kanis debuteerde bij de paarden en wist meteen de eerste prijs op haar naam te schrijven. Ook Gheena Busweiler, Janine Flier-Breman, Erika Henniphof en Louanne Eenkhoorn namen prijzen mee naar huis.

Lisanne Kanis startte met haar nog maar driejarige paard Indy voor het eerst in de klasse B. De combinatie zette een mooie prestatie neer en dit werd door de jury beloond met mooie scores van 199,5 en 189 punten. Met dit resultaat legde Lisanne Kanis beslag op de eerste en de derde prijs. Een erg mooi debuut voor deze veelbelovende combinatie. Gheena Busweiler ging in dezelfde klasse van start met haar paard Babs. De combinatie reed een nette proef en kreeg hier 192 punten voor. Met dit resultaat won zij de derde prijs.

In de klasse L1 reed Janine Flier-Breman een goede proef met haar paard Harley. Van de jury kreeg zij 193 punten en mocht hiermee de vierde prijs in ontvangst nemen. In de klasse L2 ging Janine Flier-Breman van start met Hercules. De combinatie zette twee mooie proeven neer en won met 201 en 192 punten de tweede en de derde prijs. Erika reed met Enouk een goede proef in de klasse L1. Met 192,5 punten legde zij beslag op de derde prijs.

In de hoge en gecombineerde klasse Z2/ZZL reed Louanne Eenkhoorn met haar paard Clinton een erg goede proef. De jury gaf haar een hoge score van 218,5 punt en met dit resultaat won zij de derde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500