Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wintermarkt bij ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 8 december 2016

Philadelphia ’t Olde Staduus houdt op dinsdag 13 december van 10.30 tot 15.00 uur een wintermarkt voor t Olde Staduus. PGVZ Gewoon Genemuiden zal er ook met een kraam bij komen staan om hun eigen gemaakte producten te verkopen.

Op dit moment werken de medewerkers van Philadelphia ’t Olde Staduus keihard om leuke spullen te maken, om die tijdens de wintermarkt te verkopen. Kerstklokken, kerstboompjes, pindakransen en vele andere leuke producten. Ook verkopen we zelfgemaakte snert, om meteen op te eten of mee te nemen naar huis.

Winkeltje van ’t Olde Staduus is die dag ook open en verkopen streekproducten, steigerhout producten en producten van de plaatselijke musea. Loop ook gerust even naar binnen

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500