Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winterse sferen bij 3:16

Geplaatst op: 8 december 2016

Gezellige spelletjes, warme chocolademelk, glühwein en ruimte voor ontmoeting zijn de ingrediënten die de Winteravond van Jeugdhonk 3:16 tot een succes moeten maken. Vrijdagavond is er zo’n avond en de activiteitencommissie van het honk nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen.

Buiten is er warme chocomelk en gluhwein te verkrijgen. Ook aan eten is gedacht: deze avond zijn er broodjes bal bij 3:16. Voor wie liever een broodje hamburger heeft, is er ook genoeg. Binnen is het mogelijk om te sjoelen of andere spelletjes te doen.

Alle jongeren vanaf 12 jaar, maar zeker ook ouderen, zijn van harte welkom om erbij te zijn. Voor wie 3:16 nog niet kent is het een uitgelezen mogelijkheid om ermee kennis te maken. De avond begint om 19:30 en vindt plaats op het terras van 3:16.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500