Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook Van Raalte blijft bij Sportclub

Geplaatst op: 9 december 2016

Foto Helmich Lubberts

Jan van Raalte blijft nog zeker een jaar bij Sportclub Genemuiden. Daarmee is hij de eerste trainer sinds lange tijd die langer dan een jaar in Genemuiden blijft. TC en selectie zijn zeer tevreden over de trainer die het zelf ook naar zijn zin heeft op De Wetering.

“De samenwerking met zowel de overige stafleden als spelersgroep verloopt heel goed, een goede klik tussen spelers en het plezier wat zij uitstralen op dit moment maakt het dat Jan zich thuis voelt bij SC Genemuiden. Er zit nog volop vooruitgang in de huidige groep en dat biedt kansen voor wat komen gaat”, laat de club in een persbericht weten.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500